>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dalap SKT HEAVY L 140/380V egyoldalt szívó centrifugál ventilátor

Ár:
114.720 Ft (90.331 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 70106194
Elérhetőség: Rendelésre
Menny.:db

Leírás

Dalap SKT HEAVY L 140 bal oldalas kivitelezésű radiális ipari ventilátor a levegő és egyéb, nem robbanásveszélyes gázkeverékek (nem tartalmaznak ragadós rostos anyagokat) elszívására szolgál, amelyek legfeljebb 100 mg/m3 nagyobb mennyiségű port és egyéb szilárd szennyeződéseket tartalmaznak. Ezért tökéletesen alkalmas például különböző ipari vagy mezőgazdasági épületekbe, gyártócsarnokokba, asztalosműhelyekbe, fényezőműhelyekbe, autójavító műhelyekbe stb.

A ventilátortest polimerbevonatú acéllemezből készült, ennek köszönhető a készülék rendkívüli tartóssága, amely folyamatos működésre alkalmas. A 400 V-os motor a spirális ventilátorházon kívül található.

A Dalap SKT HEAVY L 140 - 400 V-os ipari centrifugális ventilátor előnyei  

  • nagy mennyiségű levegő elszívása hosszabb csöveken keresztül (920 m3/óra levegőáramlás és 1000 Pa statikus nyomás)
  • szennyezettebb és zsírosabb levegő elszívása, amely legfeljebb 100 mg/m3 koncentrációban apró porrészecskéket vagy fűrészpor részecskéket tartalmaz 
  • a masszív járókerék ellenáll a durva szennyeződéseknek 
  • telepítő aljzat az egyszerű telepítéshez, önállóan és csővezetékbe egyaránt telepíthető 
  • a golyós csapágyazásnak köszönhetően a motor élettartama eléri az akár 40 000 órát folyamatos működés mellett  
  • a ventilátortest polimerbevonatú acéllemezből készült 
  • problémamentes üzemelés -25 °C és +60 °C között 
  • kompatibilis a Dalap fém csővezetékekkel 
  • bal oldalas változat

A Dalap SKT HEAVY ventilátor motorja a ventilátor szívó és kivezető részén kívül található, ami a szennyezettebb és zsírosabb levegő, valamint az apró porrészecskék és fűrészpor részecskék (pl. fűrészpor, apró forgács stb.) elszívásánál óriási előnyt jelent. A bal oldalas változat azt jelenti, hogy az elvezető nyílás a szívónyílás bal oldalán található. Ezért alaposan át kell gondolni, hogy milyen pozícióba kell elhelyezni a ventilátort. 

A radiális járókerék burkolata polimerbevonatú acélból készült. A korrózióálló felületkezelésnek és a mechanikus ellenálló képességnek köszönhetően az igényesebb üzemelésnél is helytáll. A szívónyílás átmérője 135 mm, a négyzet alakú elvezető nyílás mérete 113 x 113 mm. 

Árukereső.hu