Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszacsapó szelep, szag és pára záró, szögletes csövekhez 110 x 55 mm

Dalap
8.374 Ft (6.594 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: GBV110
Szállítási díj: 990 Ft
GYORS SZÁLLÍTÁS
Raktáron lévő termékek 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
Ingyenes szállítás 45 000 Ft felett
ÁTVÉTELI PONT
Vegye át rendelésést Szigetszentmiklósi csomagpontukon
14 NAPOS TERMÉK VISSZAVÁSÁRLÁS
Vásárolt termékeket 14 napig visszavásároljuk
8.374 Ft (6.594 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Visszacsapó szelep, szag és pára záró, szögletes csövekhez 110 x 55 mm

A szögletes csövekhez készült visszacsapó szelepnek a fő előnye a szilikon membrán által biztosított tökéletes tömítettség . Nyugalmi állapotban a membrán stabil zárását mágnes segíti. Ez kiküszöböli magának a csappantyúnak a nem szándékos pillanatnyi kinyílásának lehetőségét (például széllökések idején). A mágnes intenzitása a csavar igény szerinti meghúzásával vagy lazításával állítható.
Megakadályozza a már kiszívott levegő nem kívánt visszaáramlását, a tökéletes tömítettség megakadályozza a szagok és gőzök bejutását a külső környezetből, minimalizálja a zaj behatolását, mágnes biztosítja a kiváló zárást.
Beszerelése egyszerű az azonos méretű négyzet alakú csőbe. Csak helyezze be a visszacsapó szelepet két 110x55 mm-es csődarab közé.. A jobb tömítettség érdekében javasoljuk a szigetelőszalaggal történő rögzítést.  A mellékelt képen látható a helyes elhelyezés.
Ajánljuk konyhákban való használatra , ahol a szagok gyakran bejutnak a páraelszívóba vagy más szellőzőberendezésekbe (például egy közös aknába), akár a szomszédos lakásokból.
 
A visszacsapó szelep bizonyos mértékig mindig csökkenti a légcsatornában lévő légáramlás területét. Ha az elszívórendszer részeként használja, gondoskodni kell a megfelelő ventilátorteljesítményről . Javasoljuk az alap fürdőszobai ventilátoroknál nagyobb teljesítményű ventilátor használatát. Előfordulhat, hogy a kisebb ventilátoroknak nincs elegendő teljesítményük a fedél kinyitásához.

Paraméterek

Max. hőmérséklet +40 °C
Árukereső.hu