>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nagykonyhai elszívó ventilátor Dalap LT 250

Ár:
621.920 Ft (489.701 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 17031
Elérhetőség: Rendelésre
Menny.:db

Leírás

Nagykonyhai elszívó ventilátor Dalap LT 250

A Dalap LT 150 professzionális venitlátor a zsíros, nedves és forró levegő (legfeljebb 100 °С) elszívására. Ez a model remekül helytáll a konyhai, hegesztő műhelyi ill. pékségi elszívórendszerbe.

A ventilátor teste galvanizált acéllemezből készült, mely belülről 50 mm ásványi habbal van szigetelve. A radiális propellert tartalmazó oldalát ki lehet nyitni, mely remek módszert kínál a ventilátor tisztításához. Karimája megfelel a légtechnikai csővezetékek átmérőjének. El van látva gumiszigeteléssel. Egy vibráció csökkentő tartóba kell telepíteni, mely a csomagolás része.

MOTOR

A termék karbantartást nem igénylő egyfázisú motorral van felszerelve, továbbá minőségi acélból készült radiális lapátokkal van ellátva, melyek statikusan és dinamikusan is ki vannak egyensúlyozva. Beépített hőmérséklet csatlakozókat is tartalmaz egy külső védőberendezés lehetséges csatlakoztatása végett. F osztályú motortekercselést tartalmaz, védelmi osztálya IP54.

A ventilátor lépéses ill. "finom" szabályozást igényel transzformátor segítségével vagy frekvencia szabályozóval. Egy szabályzóra több ventilátor is rá lehet kötve, ha az összesítve nem haladják meg a maximális megadott paramétereket.

ÜZEMBE HELYEZÉS

A ventilátor kerek csővezetékekhez lett tervezve. A falhoz MK-SKS tartó segítségével. A motor sorkapocs csatlakozók segítségével kapcsolódik az áramkörre.

Árukereső.hu