>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fürdőszobai ventilátor automata zsaluval és időzítővel O 100 mm

Ár:
20.825 Ft (16.398 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 41111
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Fürdőszobai ventilátor automata zsaluval és időzítővel O 100 mm

 A 100 LVZ ECO fürdőszobai ventilátor gazdaságos motorral rendelkezik, amely a konkurens készülékekhez képest alacsonyabb energiafogyasztást és csendesebb működést biztosít. Az Ön komfortosságáról a visszacsapó szelep funkcióját betöltő automata zsalu és az időzítő is gondoskodik. Az időzítő segítségével a fürdőszoba, a toalett, a konyha és a kereskedelmi helyiségek szellőztetését a készülék kikapcsolását követően is képes ellátni. A ventilátort legfeljebb 2,5 méter hosszú szellőzőcsatornákhoz tervezték.

Az időzítővel rendelkező, gazdaságos működésű Dalap 100 LVZ ECO fürdőszobai ventilátor fürdőszobákba, toalettekre, irodákba, vagy más kereskedelmi helyiségekbe egyaránt telepíthető. Bízzon az egyszerű és letisztult formavilágában – az automata zsaluval felszerelt elülső lapja logó- és feliratmentes.

A ventilátor automata zsaluval van felszerelve, amely megakadályozza a már elvezetett levegő visszaáramlását. A ventilátor bekapcsolása után 30 másodperccel a zsalu automatikusan kinyílik. A ventilátor kikapcsolásával egyidejűleg a zsalu bezáródik. A zsalu a visszacsapó szelep szerepét tölti be, így annak telepítésére a csővezetékbe már nincs szükség. 

A ventilátor időzítője lehetővé teszi a késletetett kikapcsolás idejének 2-30 perc közötti beállítását. Az időzítő beállításához egy kis csavarhúzóra van szükség, melynek segítségével a ventilátor vezérlőegységén elhelyezett forgókapcsoló elfordításával állítható be a megfelelő időkorlát.

Az időzítővel rendelkező Dalap 100 LVZ ECO fürdőszobai ventilátor előnyei:

  • időzítő – 2 és 30 perc közötti beállítással
  • beépített automata zsalu, nincs szükség a visszacsapó szelep beépítésére
  • alacsony zajszint és gazdaságos működés a szabadalmaztatott motornak köszönhetően 
  • hosszú élettartam, megbízhatóság, ellenállóképesség
  • kompatibilis minden általunk forgalmazott csővezetékkel és karimával ellátott szellőzőrácsokkal

Pontos méretek a képen.

Árukereső.hu