>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WMH-345 FALI HŐSUGÁRZÓ TÁVIRÁNYÍTÓVAL

Ár:
21.990 Ft (17.315 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7100345
Szállítási díj: 1.500 Ft
Menny.:db

Leírás

WMH-345 FALI HŐSUGÁRZÓ TÁVIRÁNYÍTÓVAL

A falra telepíthető elektromos hősugárzó 3 teljesítmény-üzemmóddal rendelkezik, önálló ventilátor funkció, csökkentett fűtőteljesítmény (1000 W), és erős fűtés üzemmód (2000 W) teljesítményű. A készülék termosztáttal van felszerelve, amely lehetővé teszi a hőmérséklet 10 és 49 °C közötti beállítását. Amikor a levegő hőmérséklete 2 °C-kal csökken a beállított érték alá, az egység átkapcsol csökkentett üzemmódba. Amikor a levegő hőmérséklete 4 °C-kal a beállított érték alá csökken, az egység bekapcsolja a második fűtőtestet is, és maximális teljesítmény mellett üzemel.

Az automatikus üzemmód vagy a nyitott ablak érzékelő a hősugárzó intelligens energiatakarékos eszközzé avanzsálja. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a készülék ellenőrizze és azonnal rögzítse a környezeti hőmérsékletet. Ha a környezeti hőmérséklet egy percen belül 3 vagy több fokkal emelkedik, a készülék automatikusan kikapcsolja a fűtési funkciót. Ennek a funkciónak leginkább olyan helyiségekben veszi használják, ahol szükséges a rendszeres ablaknyitás és szellőztetés.

A fali hősugárzó kiváló minőségű fehér műanyagból készült, LED-kijelzővel rendelkezik. A falra szerelhető fűtőberendezés zsaluval van felszerelve, amely lehetővé teszi a függőleges oszcillálást és eltakarja a fűtőtestet, amikor éppen nincs működésben, ezáltal megakadályozva a por és a szennyeződés bejutását a készülékbe.

A készülék IP22 védelemmel rendelkezik, fürdőszobákban is használható. A fali hősugárzó két csavar segítségével közvetlenül a falra, a padlótól legalább 2 méter távolságba telepíthető. Tápkábellel van felszerelve, amely egyszerűen csatlakoztatható, az elektromos aljzathoz. A készüléket ajánljuk lakásokba, családi házakba, irodákba, üzlethelyiségekbe vagy étterembe. 

Pontos méretek a képen.

Árukereső.hu