>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Westinghouse Halley Fehér

Ár:
94.465 Ft (74.382 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 72180
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

Westinghouse Halley Fehér

Egy modern hangulatú mennyezeti ventilátor, világítással, távirányítóval. Formatervezése és esztétikus kidolgozása illeszkedik szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor fehér testéhez 3 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala világos juhar a másik fehér színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobábadolgozószobába vagy akár az irodába.

A mennyezeti ventilátor 3 sebességfokozatban működtethető. Átmérője 112 cm kiváló hatásfok érhető el 20 m² alapterületű szobában. A mennyezeti ventilátor integrált fényforrást is tartalmaz, így csillár funkcióval is rendelkezik, helyettesítheti a fő fényforrást a helyiségben. A lámpatest 2x E27-es foglalattal szerelve. Energiatakarékos, vagy LED izzóval is működtethető (égő nem tartozék).

A ventilátor infravörös távirányítóval vezérelhető. A távirányítóval a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását lehet elvégezni. 2db AA elemmel működik (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. Előnye a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam. A csomag tartalmaz fali konzolt is, így a távirányítót állandó helyre is lehet telepíteni.

A mennyezeti ventilátort a “Hugger” rögzítő rendszerrel szerelve, nem használható hosszabb rúddal. A ventilátor speciálisan alacsony mennyezetre készült, 340 cm belmagasságig őrzi meg a leírt hatékonyságot.

Ajánljuk azoknak, akik klasszikus, halk hűtést szeretnének nagyobb helyiségbe, étkezőbe, irodába.

akár 30 % energia megtakarítás

Üzemmódok:

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Stropní ventilátor Westinghouse zimní provozTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Stropní ventilátor Westinghouse letní provozA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Paraméterek

Stílus Kortárs
Árukereső.hu