>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Westinghouse Airplane mennyezeti ventilátor - ezüst

Ár:
44.879 Ft (35.338 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 78174
Szállítási díj: Ingyenes
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
30 cm hosszabító rúd Ezüst 30 cm hosszabító rúd Ezüst
6.215 Ft
46 cm hosszabító rúd Ezüst 46 cm hosszabító rúd Ezüst
6.890 Ft
Rádiós időzítős távirányító Rádiós időzítős távirányító
29.700 Ft
Rádiós távirányító időzítő és termosztáttal Rádiós távirányító időzítő és termosztáttal
28.500 Ft
Fali vezérlő világítás kapcsolóval Fali vezérlő világítás kapcsolóval
9.055 Ft
Menny.:db

Leírás

Westinghouse Airplane mennyezeti ventilátor - ezüst

Egy klasszikus kialakítású mennyezeti ventilátor. Lágy egyszerű szín, forma, amely minden szoba dísze. Igazi repülőgép hangulatot teremt. Garantált a kiváló minőség. Ventilátor ezüst színű testéhez 3 lapát kapcsolódik, melyek szintén ezüst színűek. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobábadolgozószobába vagy akár irodába.

A mennyezeti ventilátor 3 sebességfokozatban működtethető. Átmérője 105 cm kiváló hatásfok érhető el 15 m² alapterületű szobában. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell nem tartalmaz beépített fényforrást. A ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltó kapcsoló a ventilátor testén található.

A ventilátor kapcsolóját a testről lógó lánccal lehet kezelni, mely a motorhoz van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával, a maximális teljesítménnyel indul, a következő 3 húzással lehet csökkenteni a sebességét, negyedik húzás leállítja a ventilátort.
A ventilátorhoz kapható kézi vagy fali távirányító, a fenti kiegészítő termékek között lehet választani. A távirányítót, hosszabbító rudat célszerű felszerelés előtt csatlakoztatni, de lehetőség van a későbbi beszerelésre is.

A ventilátort "Dual Mount" felfogató rendszerrel lehet rögzíteni a mennyezethez, ennek köszönhetően könnyen be lehet állítani a megfelelő működési magasságot a részletes szerelési utasítás segítségével.

Ajánljuk azoknak, akik diszkrét divatos, skandináv stílusú, halk hűtést szeretnének kisebb helyiségbe.

akár 30 % energia megtakarítás

Üzemmódok:

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Stropní ventilátor Westinghouse zimní provozTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Stropní ventilátor Westinghouse letní provozA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Paraméterek

Stílus Modern