>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Stoneford távirányítású, csiszolt nikkel

Ár:
224.485 Ft (176.760 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-02-15

Leírás

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Stoneford távirányítású, csiszolt nikkel

Egy lenyűgöző geometriájú mennyezeti ventilátor világítással. stílusos kidolgozása illeszkedik szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor csiszolt nikkel testéhez 8 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala wenge a másik mahagóni színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobábadolgozószobába vagy akár az nappaliba. 

A mennyezeti ventilátor 6 sebességfokozatban működtethető. Átmérője 172 cm kiváló hatásfok érhető el 40 m² alapterületű szobában. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell nem tartalmaz beépített fényforrást. A ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltó kapcsoló a ventilátor testén található.

A ventilátor infravörös távirányítóval vezérelhető.. A távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását,6 fokozatban. Az infravörös távirányító 2db AA elemmel működik (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányító előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb elem, akkumulátor élettartam.
A ventilátorhoz kapható kiegészítőket, a fenti termékek között lehet választani. A fali kapcsolót célszerű a falba helyezni, vezeték köti össze a ventilátorral.

A ventilátort "Downrod" felfogató rendszerrel lehet rögzíteni a mennyezethez, a belmagasság magasabb az átlagosnál, hosszabb rudat érdemes vásárolni, melyet a fenti kiegészítők közül ki tud választani. A részletes szerelési utasítás segítségével a megfelelő méret kiválasztható.

Ajánljuk azoknak, akik diszkrét, intenzívebb hűtést szeretnének kisebb helyiségbe, nagyobb helyiségekbe, irodába, nappaliba, étkezőbe.

akár 30 % energia megtakarítás

Üzemmódok:

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Stropní ventilátor Westinghouse zimní provozTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Stropní ventilátor Westinghouse letní provozA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Árukereső.hu