>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kandalló, kályha ventilátor FN 150

Ár:
64.335 Ft (50.657 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5348
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

Kandalló, kályha ventilátor FN 150

A 150 mm-es kandalló ventilátor a kandallóból vagy kályhából származó meleg levegő elosztására szolgál több helyiségbe. Fel van szerelve egy hő- és hangszigetelt ventilátorral, amely a meleg levegőt továbbítja. A kényelmes kezeléshez  termosztáttal van ellátva. 

A Dalap FN 150 kandallóventilátornak köszönhetően hatékonyan továbbíthatja a hőt a kandallóról más területekre, ahol nem kell más, gyakran drágább fűtési módszereket alkalmazni. A rendszer alkalmas az otthon, nyaralók fűtésére.  A Dalap FN 150 kandalló ventilátor egyfázisú motorral van felszerelve F szigeteléssel, beépített túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus újraindítással. A motor nem a légáramban helyezkedik el, működését golyóscsapágyak biztosítják, amelyek garantálják a megbízható teljesítményt és a hosszú élettartamot. A kandalló ventilátor teste horganyzott acélból készül, hő- és hangszigetelő anyaggal. Merev vagy rugalmas körcsatorna csatlakozáshoz tervezték . Ez a típus a legkeresettebbek közé tartozik, és alacsony zajszintje és jó teljesítménye miatt.

Előnyei:

alacsony zajszint , a nagy teljesítmény fenntartása mellett.
termosztát az automatikus be- és kikapcsoláshoz, 0 - 90 ° C.
hosszú élettartam a golyóscsapágy motornak köszönhetően.
a forró levegő gyors és hatékony elosztása.
beépített túlmelegedés elleni védelem.

Gyakorlatban  így  működik: Bekapcsoljuk a kandallót, egy kis idő múlva a ventilátor is bekapcsol magától, mivel érzékeli a meleg levegőt. A ventilátor sebességét kézi szabályozással tudjuk változtatni ( a készlet nem tartalmazza a szabályozót). Napközben nagyobb sebességre van beállítva, amennyiben aludni mennek el lehet némítani. Miután a kandallóba a tűz kialszik, a ventilátor termosztátja teljesen kikapcsol.

Pontos méretek a képen.