>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FÜRDŐSZOBA VENTILÁTOR CATA UC-10 HYGRO SILVER FORDULATSZÁMSZABÁLYZÓVAL, IDŐZÍTŐVEL, PÁRAÉRZÉKELŐVEL

Ár:
25.990 Ft (20.465 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1111200
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Merev PVC szellőzőcső Ø100mm/0,5m Merev PVC szellőzőcső O100mm/0,5m
1.420 Ft
Fém szellőzőrács rovarhálóval 100 mm Fém szellőzőrács rovarhálóval 100 mm
1.350 Ft
Menny.:db

Leírás

FÜRDŐSZOBA VENTILÁTOR CATA UC-10 HYGRO SILVER FORDULATSZÁMSZABÁLYZÓVAL, IDŐZÍTŐVEL, PÁRAÉRZÉKELŐVEL

A Cata UC (ultra comfort) típusú ezüstszürke szellőztető ventilátorokat a hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest sokkal alacsonyabb zajszint (26 dB/A/) jellemzi. A beépített fordulatszámszabályzó segítségével a ventilátor teljesítménye (ezzel együtt zajszintje is) 6 fokozatban állítható, 1050 rpm - 2220 rpm között, igényeknek megfelelően. Előlapja egyszerűen levehető illetve a készülékre visszahelyezhető, amely lehetővé teszi a ventilátor könnyű és hatékony tisztítását, az utószellőztető és páraérzékelő  beállíltásainak elvégzését, módosítását.
A beépített pillangószelepnek köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, amely mellékhelyiségek és többfelhasználós légtechnikai rendszerek (pl. társasházak közös strangja) esetén lehet kimondottan előnyös.
Speciális csapágyazásának köszönhetően falsíkba és mennyezetbe egyaránt beépíthető. 

Timer funkció: a ventilátor késleltetett leállását teszi lehetővé. Fokozatmentesen beállítható a kívánt utószellőztetési idő 1,5-20 perc között. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet mellékhelységek, illetve mellékhelyiséggel kombinált fürdőszobák szellőztetése esetén. 
Hygro funkció: a beépített páraérzékelő egység automata szellőztetést biztosít amennyiben a helyiség páratartalma a megengedett küszöbértéket meghaladja. Ez az érték, 6 fokozatban állítható 30-80% relatív páratartalom között, az igényeknek megfelelően. 
Beállítható fordulatszám: a beépített fordulatszámszabályzó segítségével a ventilátor teljesítménye (ezzel együtt zajszinte is) 6 fokozatban állítható, 1050 rpm - 2220 rpm között, igényeknek megfelelően. Ennek köszönhetően egy kisebb helyiség (<6 m2) szellőztetése alacsonyabb teljesítményfelvétel és zajszint mellett is kialakítható lehet.

A ventilátor 30 000 üzemórára tervezett gördülőcsapágyazása az átlagosnál jóval hosszabb várható élettartamot biztosít. Falsíkba és mennyezetbe egyaránt telepíthető.

Pontos méretek a képen.

Árukereső.hu