>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FÜRDŐSZOBA VENTILÁTOR CATA E-100PIR mozgásérzékelővel és időzítővel

Ár:
42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CT100PIR
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

FÜRDŐSZOBA VENTILÁTOR CATA E-100PIR mozgásérzékelővel és időzítővel

 Cata E-GLASS szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi.

Az ún. perimetrikus elszívási technológia megakadályozza az egység gyors elszennyeződését. Üveg előlapja, az egységcsomagban található célszerszám segítségével levehető, ezáltal könnyen tisztítható

Az alkalmazott legmodernebb gyártástechnológiának és a minőségi alkatrészek felhasználásának köszönhetően rendkívül energiatakarékos, maximális teljesítményfelvétele mindössze 8W. 

Speciális, 40.000 üzemórára tervezett gördülőcsapágyazása az átlagosnál jóval hosszabb várható élettartamot biztosít. Falsíkba és mennyezetbe egyaránt telepíthető. 


Mozgásérzékelő (PIR) funkció: Beépített infravörös érzékelőjének köszönhetően, a ventilátor automatikus módon bekapcsol a helységben történő mozgást érzékelve, majd az előre beállított időtartamot (40mp ... 15 perc) követően lekapcsol.

Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet olyan helységek szellőztetése esetén, ahol a kapcsoló nélküli automatikus működés kialakítása fontos szempont.

Csatolt dokumentumok

Árukereső.hu