>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Davoline - Páraelszívó Spot Q ECO 060 GR-IX

Ár:
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 16-59sz
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Merev PVC szellőzőcső Ø125mm/0,5m Merev PVC szellőzőcső O125mm/0,5m
1.750 Ft
Kondenzvíz Gyűjtő Ø 125 mm Kondenzvíz Gyűjtő Ø 125 mm
5.080 Ft
Visszacsapó szelep, szag és pára záró 125 mm Visszacsapó szelep, szag és pára záró 125 mm
15.048 Ft
Menny.:db

Leírás

Davoline - Konyhai páraelszívó Spot Q ECO 060 GR-IX 

Háztartási, szekrénybe építhető, kihúzható páraelszívó. Esztétikus és szinte láthatatlan.Teleszkópos szűrő tartó révén, megakadályozza, hogy a konyhabútorra kicsapódjon a zsír vagy a gőz.

Szerelési ajánlás:

A páraelszívót javasoljuk 60 cm-es felsőszekrénybe szerelni.

Felszereléskor ügyelni kell arra, hogy a páraelszívó minimum  65 cm magasan legyen villanytűzhelytől és minimum 75 cm magasan gáztűzhelytől.

Kapcsolók elhelyezkedése és típusa:

A sebbeségi fokozat és világítás kapcsoló is a készülék jobb oldalán a teleszkópos tálca takarásában található. Üzem közben könnyen kezelhető, üzemen kívül nem látható. A villany és a sebességi kapcsoló is billenőkapcsoló.

Sebességi fokozatai : 

  • 0 - kikapcsolt állapot
  • 1 - alacsony sebességi fokozat
  • 2 - magas sebességi fokozat

KIVEZETÉSES ÜZEMMÓD

A levegő a szabadba egy szellőzőcsövön keresztül távozik, amelyet egy – 125 mm Ø ármérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni.Ebben az esetben nem szükséges aktív szénszűrőt alkalmazni. Ilyen esetkben javasoljuk, hogy a szellőzőcső az ajánlott méretnél ne legyen kisebb mivel a páraelszívó teljesítménye csökkenhet. Kivezetéses üzemódhoz szükséges szellőzőcsöveket és idomokat megtalálja kínálatunkban. A tökéletes bűzzárás és légzárás érdekében javasoljuk, hogy szereljen fel szag és párazáró visszacsapó szelepet, hogy a kellemetlen szagokat és hideg / meleg levegőt a lakáson kívül tartsa.

Amennyiben a 125 mm átmérőjű szellőzőcső nem fér el tudjuk javasolni a 204x60 mm átmérőjű lapos szellőzőcsatornát.

BELSŐ KERINGTETÉSES ÜZEMMÓD AKTÍVSZÉN SZŰRŐVEL

Amennyiben nem áll rendelkezésre kivezető nyílás, akkor szénszűrőt lehet alkalmazni. A levegő a szénszűrőn keresztül áramlik a páraelszívóból, és visszatér a helységbe. A szűrő nem mosható, nem újrafelhasználható, és legalább kéthavonként szükséges cserélni. Az aktív szénszűrő csere periódusa  a páraelszívó hoszszabb - rövidebb ideig tartó használatától függ. A levegő visszavezetését a helyiségbe javasoljuk, úgy megoldani, hogy egy szellőzőcsövet a szekrény tetejére kivezet. A szűrőt a beszívó egységre kell felszerelni, amely a páraelszívó belsejében található.

Árukereső.hu