>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CATA CERES 600 XGWH HALOGÉN PÁRAELSZÍVÓ

Ár:
104.990 Ft
89.990 Ft (70.858 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CTE600
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

CATA CERES 600 XGWH HALOGÉN PÁRAELSZÍVÓ

A modern CATA CERES 600 XGWH HALOGÉN PÁRAELSZÍVÓ 150 mm csőcsonkkal (szűkíthető 125 mm -re )  ideális választás a konyhába. A  készülék magas légszállításának köszönhetően (1000 / 560 m3/h) biztosan elszívja a nem kivánatos párát és szagokat a főzés és sütés során.

Időzítő

A ventilátor felszereltségébe tartozik az időzítő mely biztosítja a szag és pára mentesítést, ez pontosan azt jelenti , hogy miután Ön kikapcsolja a páraelszívót az időzítőn beállított időintervallumot még lefutja majd csak utána kapcsol ki. Ennek köszönhetően nincs szüksége már arra ,  hogy főzés után még figyeljen a páraelszívó külön kikapcsolására

Mosható zsírszűrő

A mosható zsírszűrő praktikus megoldást, mikor megtelik elegendő kivenni a szűrőt és a csap alatt kimosni majd visszahelyezni a készülékbe. Honnan is tudjuk, hogy a zsírszűrő megtelt? A CATA CERES 600 XGWH HALOGÉN PÁRAELSZÍVÓ tervezői erre is gondoltak, mikor beépítették a zsírszűrő telitetség jelző funkciót a készülékbe, ennek hála mikor aktuálissá válik a szűrő tisztítása a készülék jelez. 

 

Perimterikus technológiána

Perimterikus technológiának köszönhetően a páraelszívó szélén lévő zajcsökkentő peremen történik az elszívás, ezáltal egy légfüggöny képződik a főzőlap felett. A légfüggöny miatt megnő az elszívás sebessége, és csökken a zajszint.

Árukereső.hu