Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CATA AVLAKI 600 XGBK Konyhai páraelszívó

Cata
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Rendelésre
Cikkszám: 16032201
Szállítási díj: Ingyenes
GYORS SZÁLLÍTÁS
Raktáron lévő termékek 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
Ingyenes szállítás 45 000 Ft felett
ÁTVÉTELI PONT
Vegye át rendelésést Szigetszentmiklósi csomagpontukon
14 NAPOS TERMÉK VISSZAVÁSÁRLÁS
Vásárolt termékeket 14 napig visszavásároljuk
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Cata - AVLAKI 600 XGBK PÁRAELSZÍVÓ

Háztartási, falra szerelhető, kürtős páraelszívó. Esztétikus és igényes kiegészítés a konyhának .Döntött kialakítása megakadályozza, hogy a konyhabútorra kicsapódjon a zsír vagy a gőz és megfelelő áramlást biztosít az elszíváshoz.

Szerelési ajánlás:

A páraelszívó 60 cm-es széles.

Felszereléskor ügyelni kell arra, hogy a páraelszívó minimum  65 cm magasan legyen villanytűzhelytől és minimum 75 cm magasan gáztűzhelytől.

Kapcsolók elhelyezkedése és típusa:

A sebességi és világítás vezérlők a készülék közepén a diszléc felett található. Érintővezérlés révén, nem emelkedik ki a páraelszívó előlapjából.

Sebességi fokozatai : 

  • 0 - kikapcsolt állapot
  • 1 - alacsony sebességi fokozat
  • 2 - közepes sebességi fokozat
  • 3 - magas sebességi fokozat

Világítás

A világításról 2x3,5w eco LED. Cseréjük egyszerű, nincs más dolga mint a páraelszívónak a szűrőjét eltávolítja és máris hozzáfér az izzóhoz.

Szűrők cseréje

Zsírszűrők moshatóak akár mosogató gépben is. Javasolt tisztítási periódus 2-3 hetente. Az aktívszén-szűrők cseréje (opcionális tartozék belső keringtetéses üzemmód esetén) javasolt maximum csere periódusa 3 hónap.

UTÓSZELLŐZTETÉS

Az páraelszívó 2 percig az aktuális sebességfokozaton működik, majd további 2 percig az alacsonyabb sebességfokozatok mindegyikén, egészen a kikapcsolásig, amikor a világítás is kikapcsol.

KIVEZETÉSES ÜZEMMÓD

A levegő a szabadba egy szellőzőcsövön keresztül távozik, amelyet egy - 150 Ø mm nyíláshoz kell csatlakoztatni. Ebben az esetben nem szükséges aktív szénszűrőt alkalmazni. Ilyen eseteknél javasoljuk, hogy a szellőzőcső az ajánlott méretnél ne legyen kisebb mivel a páraelszívó teljesítménye csökkenhet a minimum kivezetése a páraelszívónak a 125 Ø mm. Kivezetéses üzemódhoz szükséges szellőzőcsöveket és idomokat megtalálja kínálatunkban. A tökéletes bűzzárás és légzárás érdekében javasoljuk, hogy szereljen fel szag és párazáró visszacsapó szelepet, hogy a kellemetlen szagokat és hideg / meleg levegőt a lakáson kívül tartsa.

Amennyiben a 150 Ø mm szellőzőcső nem fér el tudjuk javasolni a 204x60 mm vagy 220x90 mm méretű lapos szellőzőcsatornát.

BELSŐ KERINGTETÉSES ÜZEMMÓD AKTÍVSZÉN SZŰRŐVEL

Amennyiben nem áll rendelkezésre kivezető nyílás, akkor szénszűrőt lehet alkalmazni. A levegő a szénszűrőn keresztül áramlik a páraelszívóból, és visszatér a helységbe. A szűrő nem mosható, nem újra felhasználható, és legalább kéthavonként szükséges cserélni. Az aktív szénszűrő csere periódusa  a páraelszívó hosszabb - rövidebb ideig tartó használatától függ. A levegő visszavezetését a helyiségbe javasoljuk, úgy megoldani, hogy egy szellőzőcsövet a szekrény tetejére kivezet. A szűrőt a beszívó egységre kell felszerelni, amely a páraelszívón belül található.

Paraméterek

Csőcsonk Igen
Energiaosztály C
Hátsókivezetés Igen
világítás ECO LED
Szélesség 60 cm
Motorok száma 1
Nyomásérték 123 Pa
Cső átmérő 150 mm
Légszállítás 620 m3/h
Utószellőztetés Igen
Vezérlés ÉrintőVezérlés
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Forma kivitel Fali
Szín fekete üveg
Sebességek száma 3
Garancia 3 év
Zajszint 53-65 dB
Árukereső.hu