>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Álló ventilátor Westinghouse Cascata párásítóval, levegő ionizátorral

Ár:
84.555 Ft (66.579 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 72024
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

Álló ventilátor Westinghouse Cascata párásítóval, levegő ionizátorral

ventilátort azoknak javasoljuk, akik a kompromisszum nélküli megoldásokra törekszenek, és a legmagasabb elvárásokat támasztják a termékek iránt.

A párásító funkcióval rendelkező ventilátor még komfortosabb környezetet és kellemesebb hőérzetet biztosít a vízpermet hűtőhatásának segítségével. Működése hasonló a hagyományos ventilátorokéhoz, azonban levegő ionizátorral és párásítóval is rendelkezik. Állítható teljesítménnyel és fúvási iránnyal a kényelmet szolgálja. A komfortérzetet fokozza a 9 órás időzítő funkció és a hozzá tartozó távirányító, amellyel minden funkció egyszerűen vezérelhető.

A Cascata-n bekapcsolható párásító hatékony a kórokozókkal szemben, segít az irritált szemeken és az érzékeny bőrön, így védi az Ön egészségét. A párásító kiváló az allergiában szenvedők számára is, hiszen a víz megköti a levegőben szálló pollent, port és szennyeződéseket. Az ionizátor rendkívül pozitív hatást gyakorol a légutakra, biztosítja az egészséges légzést, amely növeli a szellemi teljesítményt, kevésbé érezzük magunkat fáradtnak és könnyebben koncentrálunk.

Amennyiben többre vágyik egy hagyományos ventilátornál, válassza az 53 W-tos fogyasztású Cascata álló ventilátort, amely a kellemes légkör megteremtése közben rendkívül takarékos és alacsony 59 dB zajszintje nem zavaró. A párásító vérkeringés serkentő hatással bír, ezzel javítja az immunitást, ezeknek egységével jó hatással van az egészségünkre. Ez a funkció bármikor kikapcsolható.


 LED kijelzős és távirányítós. A kényelmes vezérlés érdekében a távirányítóhoz tartókonzolt is adunk, így nem kell félnie attól, hogy elkallódik a lakásban. A készülék áthelyezését görgők segítik.
Kitűnően alkalmas bárhova, (mint pl. hálószoba, nappali, téli kert, konyha, iroda helyiség, üzlethelyiségek). Friss szellő fogja átjárni az átforrósodott helyiségeket.


 Kábel hossza 2 méter.

Westinghouse Cascata előnyei:
• Levegő hűtése
• Vízpermetes párásítás
• Ionizáció (negativ ion részecskék)
• Időzítő (programozható, 9 órás)
• LED kijelző távirányítóval
• 3 teljesítményfokozat, 3 fúvási irány
• Távirányító

Árukereső.hu