>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Airfree Fit falra akasztható légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1000012
Elérhetőség: Rendelésre
Menny.:db

Leírás

Airfree Fit falra akasztható légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

Az AirFree® a világ legbiztonságosabb és legtöbb bevizsgálással igazolt levegő fertőtlenítője. Hangtalan működésével, karbantartást feleslegessé tévő kiképzésével és 99.99%-ban csíramentesített levegő kibocsátásával egyedülálló a légtisztítás területén.

Nincs benne forgó-kopó alkatrész sem, eltömődő cserebetét , a meleg levegő felfelé áramló fizikai jelenségét hasznosítja, amit a hétköznapokban ”kéményhatásnak” nevezünk.

A levegőt kerámia kapillárisain át az AirFree®  a levegőt rövid ideig magas hőmérsékletre hevíti. Minden mikroorganizmus és levegőben úszó részecske megsemmisül. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a tiszta levegő visszakerül a szoba légterébe, gyakorlatilag steril állapotban vissza is hűl szoba hőmérsékletre.

Az AirFree® ajánlott olyan közösségi helyiségekbe, ahol sokan járnak, az ott dolgozók és az ott megfordulók egészségvédelme érdekében. Javallott irodába, ügyféltérbe, váróterembe, könyvtárba és olyan helyiségekbe, ahol emberek sokan vannak. Fontos és javasolt a szülészeten, illetve otthon a baba szobájában.

Indokolt a legyengült immunrendszerű és emiatt veszélyeztetett betegek, valamint légúti panaszokkal küzdők életének megkönnyítésére és mindenkinek, akinek fontos a belélegezendő levegő tisztasága.

Javasolt alapterület: 16 négyzetméter

Adatok:

Méret: 15,5 cm szélesség

     30,5 cm magasság

       9 cm mélység

Fogyasztás: 33W
Tömeg: 0,7 kg

Árukereső.hu