>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Airbi GUARD légtisztító

Ár:
48.990 Ft (38.575 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AB0057
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

AIRBI GUARD - OTTHONOD LEVEGŐJÉNEK ŐRE

A GUARD három lépcsős szűrő rendszerrel, időzítővel és automata üzemmóddal. 

Az alig negyven centiméter magas, hengeres alakú légtisztító 360°-os szűrője a készülék körül minden irányból magához szívja a szennyezett levegőt, hogy az megtisztítás után a készülék tetején távozzon. A tisztítás első lépcsője egy előszűrő, ami megállítja a nagyobb szennyeződéseket és porszívóval is megtisztítható. Ez a szűrés olcsóbb üzemeltetést tesz lehetővé. A második lépcső egy aktív szén szűrő, ami a szagok megállítására szolgál. A harmadik lépcső egy valódi, nagy hatékonyságú HEPA szűrő, ami a házi por mellett megfogja a polleneket és más egészen apró szennyező anyagokat is, egészen 0,1µm méretig. 

A GUARD rendelkezik időzítő programokkal, amik 2, 4 vagy 8 óra elteltével leállítják a szívómotor működését. Emellett pedig a készülék rendelkezik beépített levegő minőség figyelővel, ami automata üzemmódban a ventilátor fordulatszámát, vagyis a szűrőteljesítményt szabályozza. Ha romlik a levegő minősége, a készülék magasabb teljesítményre kapcsol, ha pedig a levegő ismét tiszta, a gép minimálisra csökkenti a ventilátor fordulatszámát, ezzel szinte teljesen némává varázsolva a működést. 

A készülék jelzőfénye tompítható, így az bátran használható éjszaka, hálószobában is. Ilyenkor érdemes a készüléket egyúttal a legkisebb fokozatra állítani, hiszen az éjszaka nyugalmában nem kell váratlanul megnövekvő levegőszennyezettségre számítani. 

A GUARD kis mérete és súlya miatt ideális lehet annak is, aki egyetlen légtisztítót szeretne használni, azt hordozva hol a konyhában, hol a dolgozó vagy hálószobában üzemeltetve.

  • Előszűrő: megfogja a nagyobb szennyeződéseket. Ez a szűrő porszívóval tisztítható, így a készülék teljes élettartamára szól. 
  • Aktív szén szűrő: magába zárja a szagokat. 
  • H13 osztályú HEPA szűrő: nagy hatékonyságú szűrő, ami 0,1µm méretű szennyeződéseket is képes megállítani. Így nem csak a közönséges házipor, de a pollenek és akár gomba spórák ellen is hatékony.  

Az új Airbi GUARD szobai légtisztító otthonunk birodalmának valódi védelmezője, amelynek használatával a szoba levegője sokfajta káros anyagtól mentesül. A hármas szűrőrendszer tartalmaz egy H13 kategóriájú HEPA szűrőt (99,95% hatékonysággal szűri ki többek között a virágpollent, házi port, atkákat, baktériumokat, vírusokat), egy minőségi aktívszén szűrőt (magába szívja a gázokat és szaganyagokat), valamint egy fizikai előszűrőt, amely feltartóztat levegőben sodródó nagyobb tömegű részecskéket.

Otthonunk ettől kezdve friss levegővel tiszta lesz és a légtér szeretteink számára belélegezhető közeggé válik.

Az Airbi GUARD működtetése során választhatunk a kézi vezérlésű, illetve az automata üzemmódok közül. Az automata üzemmód felettébb praktikus, mivel a ventilátor működési sebességét a levegő szennyezettség mértékéhez igazítja hozzá és így önműködően felügyeli a levegő tisztaságát.

A kézi vezérlésű üzemmód kétfajta ventilátor forgási sebesség fokozatot (magas illetve alacsony) kínál és a szobalevegő tisztításának feladatát hosszabb időszakra látja el. Például főzés közben a kézi vezérlésű üzemmódok közül a nagysebességű alternatívát kapcsolhatjuk be.

Ennek ellenkezője az éjszakai hálószoba légtisztításának igénye, amikor nagy valószínűséggel csendes környezetre van igényünk. Ilyenkor a teljes éjszakai időszakra előállítandó tiszta levegő végett legjobb a kézi vezérlésű üzemmódok közül az alacsony ventilátor működési sebességet választani.

A kijelző fényerejének tompítási lehetősége nagy mértékben az alvási időszak komfortjához járul hozzá, hogy jól megérdemelt pihenésünket lehetőleg semmi ne zavarhassa. A beépített időkapcsoló 2, 4 vagy 8 órás működési időtartam leteltével a kikapcsolás kényelmes változatait kínálja.

Az Airbi GUARD kijelző panelen találhatók kezelőgombok és a kiválasztott beállításokról tájékoztató visszajelzések, viszont a szoba levegőjének aktuális minőségéről alapvetően a színes LED kijelző színüzenetei nyújtanak gyors eligazító információt. A kék szín a jónak megfelelő levegő minőséget, a narancs szín a kismértékben romló szobalevegő minőséget, míg a vörös szín a levegő nagyon szennyezett voltát hivatott azonnal tudatni. Az automata üzemmód igénybe vételével a ventilátor lapátok forgási sebessége összehangot képez a LED kijelző színváltozatával.

A helytakarékos tervezésből fakadó külméreteknek köszönhetően az Airbi GUARD tökéletes berendezés 16 négyzetméteres helyiség méretig mint amilyen a hálószoba vagy a konyha, és könnyű a mozgathatósága kis (mindössze 2 kg) tömegének betudhatóan.

Árukereső.hu