Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Airbi GUARD légtisztító

Stadler Form
48.990 Ft (38.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: AB0057
Szállítási díj: Ingyenes
GYORS SZÁLLÍTÁS
Raktáron lévő termékek 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
Ingyenes szállítás 45 000 Ft felett
ÁTVÉTELI PONT
Vegye át rendelésést Szigetszentmiklósi csomagpontukon
14 NAPOS TERMÉK VISSZAVÁSÁRLÁS
Vásárolt termékeket 14 napig visszavásároljuk
48.990 Ft (38.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

AIRBI GUARD - OTTHONOD LEVEGŐJÉNEK ŐRE

A GUARD három lépcsős szűrő rendszerrel, időzítővel és automata üzemmóddal. 

Az alig negyven centiméter magas, hengeres alakú légtisztító 360°-os szűrője a készülék körül minden irányból magához szívja a szennyezett levegőt, hogy az megtisztítás után a készülék tetején távozzon. A tisztítás első lépcsője egy előszűrő, ami megállítja a nagyobb szennyeződéseket és porszívóval is megtisztítható. Ez a szűrés olcsóbb üzemeltetést tesz lehetővé. A második lépcső egy aktív szén szűrő, ami a szagok megállítására szolgál. A harmadik lépcső egy valódi, nagy hatékonyságú HEPA szűrő, ami a házi por mellett megfogja a polleneket és más egészen apró szennyező anyagokat is, egészen 0,1µm méretig. 

A GUARD rendelkezik időzítő programokkal, amik 2, 4 vagy 8 óra elteltével leállítják a szívómotor működését. Emellett pedig a készülék rendelkezik beépített levegő minőség figyelővel, ami automata üzemmódban a ventilátor fordulatszámát, vagyis a szűrőteljesítményt szabályozza. Ha romlik a levegő minősége, a készülék magasabb teljesítményre kapcsol, ha pedig a levegő ismét tiszta, a gép minimálisra csökkenti a ventilátor fordulatszámát, ezzel szinte teljesen némává varázsolva a működést. 

A készülék jelzőfénye tompítható, így az bátran használható éjszaka, hálószobában is. Ilyenkor érdemes a készüléket egyúttal a legkisebb fokozatra állítani, hiszen az éjszaka nyugalmában nem kell váratlanul megnövekvő levegőszennyezettségre számítani. 

A GUARD kis mérete és súlya miatt ideális lehet annak is, aki egyetlen légtisztítót szeretne használni, azt hordozva hol a konyhában, hol a dolgozó vagy hálószobában üzemeltetve.

  • Előszűrő: megfogja a nagyobb szennyeződéseket. Ez a szűrő porszívóval tisztítható, így a készülék teljes élettartamára szól. 
  • Aktív szén szűrő: magába zárja a szagokat. 
  • H13 osztályú HEPA szűrő: nagy hatékonyságú szűrő, ami 0,1µm méretű szennyeződéseket is képes megállítani. Így nem csak a közönséges házipor, de a pollenek és akár gomba spórák ellen is hatékony.  

Az új Airbi GUARD szobai légtisztító otthonunk birodalmának valódi védelmezője, amelynek használatával a szoba levegője sokfajta káros anyagtól mentesül. A hármas szűrőrendszer tartalmaz egy H13 kategóriájú HEPA szűrőt (99,95% hatékonysággal szűri ki többek között a virágpollent, házi port, atkákat, baktériumokat, vírusokat), egy minőségi aktívszén szűrőt (magába szívja a gázokat és szaganyagokat), valamint egy fizikai előszűrőt, amely feltartóztat levegőben sodródó nagyobb tömegű részecskéket.

Otthonunk ettől kezdve friss levegővel tiszta lesz és a légtér szeretteink számára belélegezhető közeggé válik.

Az Airbi GUARD működtetése során választhatunk a kézi vezérlésű, illetve az automata üzemmódok közül. Az automata üzemmód felettébb praktikus, mivel a ventilátor működési sebességét a levegő szennyezettség mértékéhez igazítja hozzá és így önműködően felügyeli a levegő tisztaságát.

A kézi vezérlésű üzemmód kétfajta ventilátor forgási sebesség fokozatot (magas illetve alacsony) kínál és a szobalevegő tisztításának feladatát hosszabb időszakra látja el. Például főzés közben a kézi vezérlésű üzemmódok közül a nagysebességű alternatívát kapcsolhatjuk be.

Ennek ellenkezője az éjszakai hálószoba légtisztításának igénye, amikor nagy valószínűséggel csendes környezetre van igényünk. Ilyenkor a teljes éjszakai időszakra előállítandó tiszta levegő végett legjobb a kézi vezérlésű üzemmódok közül az alacsony ventilátor működési sebességet választani.

A kijelző fényerejének tompítási lehetősége nagy mértékben az alvási időszak komfortjához járul hozzá, hogy jól megérdemelt pihenésünket lehetőleg semmi ne zavarhassa. A beépített időkapcsoló 2, 4 vagy 8 órás működési időtartam leteltével a kikapcsolás kényelmes változatait kínálja.

Az Airbi GUARD kijelző panelen találhatók kezelőgombok és a kiválasztott beállításokról tájékoztató visszajelzések, viszont a szoba levegőjének aktuális minőségéről alapvetően a színes LED kijelző színüzenetei nyújtanak gyors eligazító információt. A kék szín a jónak megfelelő levegő minőséget, a narancs szín a kismértékben romló szobalevegő minőséget, míg a vörös szín a levegő nagyon szennyezett voltát hivatott azonnal tudatni. Az automata üzemmód igénybe vételével a ventilátor lapátok forgási sebessége összehangot képez a LED kijelző színváltozatával.

A helytakarékos tervezésből fakadó külméreteknek köszönhetően az Airbi GUARD tökéletes berendezés 16 négyzetméteres helyiség méretig mint amilyen a hálószoba vagy a konyha, és könnyű a mozgathatósága kis (mindössze 2 kg) tömegének betudhatóan.

Paraméterek

Helyiség méret 16 m2
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Sebességek száma 2
Garancia 1 év
Zajszint 55 dB
Árukereső.hu