>
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AERAULIQA QXD-80 - WC csésze elszívásához fürdőszoba ventilator

Ár:
36.990 Ft (29.126 Ft + ÁFA)
Cikkszám: QXD080
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
AERAULIQA- szűrő QX-100 sorozathoz (004728) AERAULIQA- szűrő QX-100 sorozathoz (004728)
2.990 Ft
Sűllyesztő, beszerelő szett KT-plaster QXD ventilátorhoz Sűllyesztő, beszerelő szett KT-plaster QXD ventilátorhoz
6.990 Ft
Menny.:db

Leírás

 

Az Aerauliqa QXD szellőztető ventilátorok formatervezett, könnyen levehető és tisztítható előlappal, zajszigeteléssel, valamint a ventilátort védő, szintén tisztítható szűrővel rendelkeznek. A süllyesztett kialakításnak köszönhetően, csekély mértékű a falsíktól való kiállásuk.

beépített pillangószelepnek köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, amely mellékhelyiségek és többfelhasználós légtechnikai rendszerek (pl. társasházak közös strangja) esetén lehet kimondottan előnyös.

A ventilátor 1 db 80 mm átmérőjű légtechnkai csőrendszerhez illeszthető, valamint plusz 1 db mellékelszívást biztosító 50 mm átmérjű csőhöz illeszhető oldalsó csőcsatlakozással rendelkezik. Ez utóbbi csatlakozási mód lehetővé teszi azt hogy a helyiség ventilátoros szellőztetésével egyidőben, közvetlenül a WC csészén keresztül is megvalósítható legyen a szagelszívás. Az 50 mm-es csőcsonk a termék dobozában külön megtalálható és egyszerűen a ventilátorházhoz illeszthető.


Speciális, 30.000 üzemórára tervezett gondozásmentes gördülőcsapágyazása lehetővé teszi a szakaszos és folyamatos üzemeltetést egyaránt. 

Nagyhatékonyságú, radiális kialakítású járókereke által hosszabb csőszakaszokon keresztül történő szellőztetésre is alkalmas.

Gipszkatonfalazatba való süllyesztés az Aerauliqa KT-PLASTER QXD opcionálisan rendelhető tartozék felhasználásával lehetséges. 

A legújabb szabványok szerint tesztelve: az Aerauliqa-nál az egységek a TÜV Rheinland által minősített laboratóriumban kerülnek tesztelésre, vagyis pontos, naprakész mérés készül az elektromos biztonságra vonatkozóan, megbízható teljesítmény és zajszint adatok kerülnek feltüntetésre. A tervezés és gyártás az EN60335-2- 80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC (elektromágneses megfelelőségi) irányelvekben foglaltak szerint történik.


Pontos méretek a képen.

Árukereső.hu